Известие

Collapse
No announcement yet.

Свети лампа на таблото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Свети лампа на таблото

Здр колеги..
    Вчера ми светна 1 лампа на таблото..Намира се при оборотометърът..Представлява оранжева крушка с удивителен знак вътре...99% бях сигорен,че ми е изгоряла някаква крушка,но никаде не намерих нищо,фарове,габарити,стопове вътре в купето навсякаде всичко светеше..Крушка ли е?Или се бъркам

Осветлението на задния номер.
    ALFA ROMEO156.1.8TS.98

Comment

Е няма толкова адванст автомобил да има отделна лампа само за ававрия в оветлението на задния номер.
      Така както го описваш наистина е сигнализация за авария в светлините - може да е габарит, фар, прослувутия заден номер...
      Има важна тема с книжката -дръпни си я там са описани всички лампи.
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Изгоряла крушка е и щом си проверил "фарове,габарити,стопове", остава да е осветлението на номера. Ако и там светят, тогава огледай внимателно всички крушки за промяна в яркостта -някоя може да не прави добър контакт и да нагрява цокъла.

Comment

Първоначално публикувано от jivko15 Покажи съобщение
          Осветлението на задния номер.
          И аз съм за.
          Alfa Romeo 1.8 TS `98
          sigpic

Comment

Обикновенно е тя....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщение
              Здр колеги..
              Вчера ми светна 1 лампа на таблото..Намира се при оборотометърът..Представлява оранжева крушка с удивителен знак вътре...99% бях сигорен,че ми е изгоряла някаква крушка,но никаде не намерих нищо,фарове,габарити,стопове вътре в купето навсякаде всичко светеше..Крушка ли е?Или се бъркам
              Да това е за изгоряла грушка, но коя е точно ще търсиш...
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Тя е мерси много колеги...Не се бях сетил за нея...Бтв сутринта се събуждам и какво да видя...Вратата на шофиорската страна отгоре огъната...Боята излюштена,гумените оплътнения надраскани,вътрешната брава на колата и тя излюштена..Явно джамбазите са бъркали с некви присобления,но за мой късмет не са успели да достигнат целта....Аман от нещасници...

Comment

Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщение
                  Тя е мерси много колеги...Не се бях сетил за нея...Бтв сутринта се събуждам и какво да видя...Вратата на шофиорската страна отгоре огъната...Боята излюштена,гумените оплътнения надраскани,вътрешната брава на колата и тя излюштена..Явно джамбазите са бъркали с некви присобления,но за мой късмет не са успели да достигнат целта....Аман от нещасници...
                  И аз мойта я обиколих няколко пъти докато ми дойде просфетлението...
                  Alfa Romeo 1.8 TS `98
                  sigpic

Comment

Working...
                  X